دانلود پاورپوینت کم خونی ناشی از فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی


کم خونی های تغذیه ای کم خونی هایی که در آن محتوای هموگلوبین خون کمتر از حد طبیعی است که ناشی از کمبود یک یا چند ماده مغذی مانند آهن، فولات، B12، ویتامین A و C، پروتئین، مس و B2می باشد. اپیدمیولوژی کمبود آهن سن بعد از 6 ماهگی پیشرفت کمبود آهن کودکان قبل از سنین مدرسه نوجوانان زنان در سنین باروری سالمندان جنس زنان شرایط فیزیولوژی بارداری نوجوانان دختر عوامل محیطی دریافت کم آهن زیست دسترسی کم آهن غذایی کمبود مواد مغذی خون ساز دیگر عوامل اقتصادی اجتماعی افراد با وضعیت اقتصادی اجتماعی پائین گروه های در معرض خطر و علل کمبود: زنان سیکل ماهانه انتقال به جنین بارداری های با فاصله کم استفاده از IUD کودکان 6 ماه اول زندگی: LBW            عدم مصرف شیر مادر 6 ماهگی تا 3 سالگی:رشد سریعغذاهای کمکیعفونتها PEM بالاتر از 3 سال:رشدعفونت ها نوجوانانرشدسیکل ماهانهبارداری سالمنداندریافت ناکافیاثر بیماری و داروها کمبود آهن شایع ترین اختلال تغذیه ایی در دنیا 5-4 بیلیون نفر در دنیا (80-66%)  کمبود آهن 2 بیلیون نفر (بیش از 3 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *